UA-66682741-4

Finhome houten woningen (Prefab, stapelbouw of modulair bouwen)

Duurzaam nul op de meter door eigen stroomopslag

 


 Bijna 100% van Finhome geprefabriceerde huizen met houten  

elementen worden ontwikkeld en gebouwd volgens het unieke 

architectonische ontwerp en de specificaties van de klant. 

We kunnen elk soort verzoek verwerken en we moedigen onze klanten 

altijd aan om ons hun eigen projecten te sturen voor prijsevaluatie.

Veel producenten bieden catalogushuizen aan in een poging een goedkoper product te verkopen. We waarderen de relatie met onze klanten en, hoewel we vooraf ontworpen oplossingen kunnen bieden, stellen we ons bedrijf zo in dat we exact kunnen leveren wat onze klanten vragen.

Alle huisontwerpen in onze huizencatalogus worden met de hand geplukt in samenwerking met bekende en hoog opgeleide architectenbureaus. Het ontwerp van elk huis kan worden gewijzigd om te voldoen aan de eisen, behoeften en verwachtingen van onze klanten.

Ons team bestaat uit bekwame professionals en vanaf het moment van de eerste prijsofferte kunnen we u adviseren over hoe u uw project kunt verbeteren en geschikt kunt maken voor de productie van houtskelet bouw.

Modulaire huizen en units van Finhome worden in verschillende soorten en maten geproduceerd en het komt allemaal tegemoet aan uw persoonlijke behoeften / voorkeuren. Vraag een offerte en praat met onze mensen om de beste oplossing voor u te vinden.

Energieprestaties

Van alle dingen die een goed gebouw moet doen, is energiebesparing een van de belangrijkste. Vandaag is het niet mogelijk om een ​​huis te bouwen zonder te overwegen hoeveel energie nodig is om het tijdens de winter te verwarmen en comfortabel te leven.

Een Finhome product is ontwikkeld om een ​​zo laag mogelijk energieverbruik te garanderen.

Een gebouw met bijna nul-energie wordt in artikel 2 van de EPBD gedefinieerd als “een gebouw met een zeer hoge energieprestatie. De bijna nul of zeer lage hoeveelheid energie die nodig is, moet in zeer belangrijke mate worden gedekt door energie uit hernieuwbare bronnen, inclusief energie uit hernieuwbare bronnen die ter plaatse of in de buurt worden geproduceerd ”.

Dus dit zal de toekomst zijn - gebouwen zullen draaien op een zeer kleine hoeveelheid energieverbruik. Voor ons bij Finhome is dit de dag van vandaag en onze producten zijn al in lijn met de vereisten voor het jaar 2020.

Met andere woorden, de Finhome huizen die onze klanten vandaag kopen, verliezen hun waarde niet wanneer hogere eisen van kracht worden. Denk er over na. Finhome is de bouwvereisten een stap voor.

Levensloop woning


Wilt u graag meer voorbeeldwoningen zien, mail dan naar madeinffinland01@gmail.com

U krijgt dan een digitale presentatie toegestuurd